Sponsorluk ve stantlı katılım seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için
info@chemmedia.com.tr
adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kongreye
KALDI

Teknik Poliüretan Kongresi ve Sergisi

Poliüretan sektörünün her alanından temsilcilerin ve akademinin buluşma noktası olacak olan Uluslararası Teknik Poliüretan Kongresi, 06-07 Kasım 2024 tarihleri arasında Pullman İstanbul Hotel & Convention Center’da düzenlenecek.

Üretim kalitesi ve kabiliyetleri ile uluslararası standartları yakalayan Türk Poliüretan Sektörünün tüm yönleriyle değerlendirileceği kongre; hammadde, makine, ekipman ve üretim ihtiyaçlarının karşılık bulacağı uluslararası bir platform niteliğinde gerçekleşecek. Sektör içindeki faaliyetlerine devam eden firmalar, poliüretan endüstrisinde yaşanan son gelişmeler ve teknolojiler hakkında bilgi sahibi olurken sergi alanında iş ağlarını geliştirme fırsatı elde edecek.

POLYDER ve Chem Media iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan Teknik Poliüretan Kongresi; inovasyon, sürdürülebilirlik, fonksiyonellik, dijitalleşme ve yapay zeka gibi konu başlıklarıyla sektörün geleceğini şekillendirmeyi hedeflemektedir. Poliüretan Sanayinin ilgili tüm paydaşlarını bir araya getirecek olan Teknik Poliüretan Kongresi üniversite sanayi iş birliğini de zenginleştirerek yeni akım, teknoloji ve gelişmelerin paylaşılmasına imkân tanıyacaktır.

Kongre Broşürü

Fiyat Listesi

Sponsorluk

Neden
Katılmalısınız?

Potansiyel müşterilerle tanışarak yüz yüze görüşme ve iş bağlantıları sağlama fırsatı yakalayın.

Ürün ve hizmetlerinizi sergileyerek rakiplerinizin bir adım önüne geçin.

Sipariş taleplerine cevap verin.

Ulusal ve uluslararası pazarda marka bilinirliğinizi artırın.

Satış olanakları yaratın.

Sponsorlar

Katılımcı Firmalar

Medya Partnerleri

Bizi Takip Edin